УФЦ фајтерот Родриго да Лима прегазен со автомобил по расправија со Убер возач!

Поранешниот УФЦ фајтер Родриго де Лима го загуби животот во својот роден Бразил во неделата откако по расправија со еден …

УФЦ фајтерот Родриго да Лима прегазен со автомобил по расправија со Убер возач! Прочитај повеќе