Вајт се изнасмеа што нема да се дозволени нокаути на мечот Тајсон-Џонс

Претседателот на УФЦ, Дејна Вајт беше шокиран кога дозна дека нема да бидат дозволени нокаути на егзибицискиот меч помеѓу Мајк …

Вајт се изнасмеа што нема да се дозволени нокаути на мечот Тајсон-Џонс Прочитај повеќе