Арсенал си купија голман за милион фунти

Арсенал го комплетираа трансферот на исландскиот голман Рунар Алекс Рунарсон од Дижон за само милион фунти. Рунарсон потпиша четиригодишен договор …

Арсенал си купија голман за милион фунти Прочитај повеќе