Само во Русија – фудбалски судии на детектор на лаги по скандалот со Спартак

Двајца руски судии ќе одат на детектор на лаги откако беа оценети како „кловнови“ по скандалот со досудувањето на пенал …

Само во Русија – фудбалски судии на детектор на лаги по скандалот со Спартак Прочитај повеќе