Салма Хајек го убедувала Алварез да потпише за Рен

Ѕвездата на Ајакс, Едсон Алварез вели дека славната актерка Салма Хајек го убедувала да потпише за францускиот Рен, каде што …

Салма Хајек го убедувала Алварез да потпише за Рен Прочитај повеќе