Рекордерот на БИХ Лериќ преживува како доставувач на леб!

Кариерата на професионалните спортисти е кратка и иако во повеќето спортови добро се заработува, примерот на рекордерот по бројот на …

Рекордерот на БИХ Лериќ преживува како доставувач на леб! Прочитај повеќе