ФК Вардар остана без директор, Самоил Симев си поднесе оставка

Самоил Симев поднесе оставка на функцијата директор на фудбалскиот клуб Вардар. Оставката ја поднесува од морални и етечки причини, со …

ФК Вардар остана без директор, Самоил Симев си поднесе оставка Прочитај повеќе