Ја скратил косата за да не го споредуваат со Пирло (фото)

Младиот фудбалер на Бреша, 19-годишниот Сандро Тонели ја подигна на нозе италијанската јавноста на нозе поради тоа што ја кажа …

Ја скратил косата за да не го споредуваат со Пирло (фото) Прочитај повеќе