Милан ќе му обезбедат место на тренинг на Златан додека тој пее на Санремо!

Милан ќе обезбеделе простории за тренинг за Златан Ибрахимовиќ кога шведскиот ветеран ќе присуствува на петте вечери на славниот музички …

Милан ќе му обезбедат место на тренинг на Златан додека тој пее на Санремо! Прочитај повеќе