Митровиќ доби српско друштво во Саша Лукиќ во Фулам

Фулам го комплетираа трансферот на српскиот фудбалер од средниот ред, Саша Лукиќ од Торино за 8 милиони фунти, со што …

Митровиќ доби српско друштво во Саша Лукиќ во Фулам Прочитај повеќе