ФК Работнички доби силен поддржувач – Сеавус е новиот генерален спонзор

Македонскиот фудбалскиот клуб Работнички, стартот на новата сезона во Првата македонска фудбалска лига го одбележува со значајна најава, најголемата софтверска …

ФК Работнички доби силен поддржувач – Сеавус е новиот генерален спонзор Прочитај повеќе