Судир на 320 килограми мускули, англиското „чудовиште“ удира на иранскиот „Хулк“(фото)

Професионалниот бодибилдер и актер, Мартин „чудовиштето“ Форд (33) реши да се испроба во ММА борбите, а на стартот на кариерата …

Судир на 320 килограми мускули, англиското „чудовиште“ удира на иранскиот „Хулк“(фото) Прочитај повеќе