Легендата на Киево, Пелисие: Дадов гол пред син ми, може да одам во пензија

Италијанскиот фудбалер Серџио Пелисие (39) од 1996 година е дел од клубовите во Серија А, но од 2002 тој е …

Легендата на Киево, Пелисие: Дадов гол пред син ми, може да одам во пензија Прочитај повеќе