Top Sport

Сергеј Стаховски

Стаховски во остра „преписка“ со Троицки и Типсаревиќ за нивната посета на Русија

Поранешниот украински тенисер, Сергеј Стаховски преку социјалните мрежи ја објави незгодната дискусија која ја имаше со двајцата српски тенисери, Виктор …

Стаховски во остра „преписка“ со Троицки и Типсаревиќ за нивната посета на Русија Прочитај повеќе

Scroll to Top