Севентисиксерси во карантин, Кари е позитивен на Ковид-19

Сет Кари, кошаркарот на Филалдлефија ’76, во текот на натпреварот со Бруклин Нетс, дознал дека е позитивен на вирусот Ковид-19. …

Севентисиксерси во карантин, Кари е позитивен на Ковид-19 Прочитај повеќе