Top Sport

Шкотска

Маскотата на Инвернес каледонијан тистл се вика ЛИОНЕЛ НЕСИ!

Дамбартон и Инвернес каледонијан тистл се судрија во финалето на шкотскиот Челенџ куп на „Мекдиармид парк“ во саботата, а пред …

Маскотата на Инвернес каледонијан тистл се вика ЛИОНЕЛ НЕСИ! Прочитај повеќе

Scroll to Top