Поранешниот играч на Маверикс, Шон Бредли остана парализиран!

Поранешниот кошаркар на Далас Маверикс, Шон Бредли, ветеран од 12 НБА сезони, остана парализиран откако на 20 јануари 2021 година …

Поранешниот играч на Маверикс, Шон Бредли остана парализиран! Прочитај повеќе