Сиднеј со победа на пенали до титулата од А-лигата (видео)

Сиднеј ФЦ го победи Перт глори со 4:1 на пенали за да ја освои А-лигата по рекорден четврти пат откако …

Сиднеј со победа на пенали до титулата од А-лигата (видео) Прочитај повеќе