Top Sport

Сиера Леоне – фудбалска репрезентација

Трагикомедија на Африканскиот куп! Голманот на Брегот на Слонова Коска со невиден кикс!

Фудбалската репрезентација на Брегот на Слоновата Коска доминираше од почетокот до крајот на мечот со Сиера Леоне на Африканскиот куп …

Трагикомедија на Африканскиот куп! Голманот на Брегот на Слонова Коска со невиден кикс! Прочитај повеќе

Scroll to Top