Top Sport

Силвињо

Силвињо селектор на Албанија, помошници ќе му бидат Забалета и Доривал

Силвио Мендес Кампос Жуниор, во светот на фудбалот познат како Силвињо, е новиот селектор на фудбалска репрезентација на Албанија. Фудбалскиот …

Силвињо селектор на Албанија, помошници ќе му бидат Забалета и Доривал Прочитај повеќе

Scroll to Top