Да ти „падне страв“! Симоне Верди со два неверојатни гола од слободен удар за 13 минути

Салернитана треба да направи чудо за да опстане во Серија А оваа сезона, а едно од тие чуда може да …

Да ти „падне страв“! Симоне Верди со два неверојатни гола од слободен удар за 13 минути Прочитај повеќе