Пливачката која ќе се удавеше на СП во Будимпешта, првпат објасни што се случило

Aмериканската пливачка Анита Алварез откако за малку ќе се удавеше на Светското првенство во Будимпешта, а животот и го спаси …

Пливачката која ќе се удавеше на СП во Будимпешта, првпат објасни што се случило Прочитај повеќе