Специјална олимпијада Македонија на турнир во Русија

Специјална oлимпијада Македонија со фудбласки тим од десет атлети, лица со попреченост од ДСУ „Наум Охридски“ ќе ја претставува Македонија …

Специјална олимпијада Македонија на турнир во Русија Прочитај повеќе