Ла Лига го затвори стадионот на Рајо Ваљекано

Раководството на Ла Лига реши времено да го затвори стадионот „Ваљекас“, фудбалскиот дом на Рајо Ваљекано. Тимот од Мадрид, по …

Ла Лига го затвори стадионот на Рајо Ваљекано Прочитај повеќе