Лудакот кој му ја повлече кочницата на соперникот се враќа на патеката (Видео)

Италијанскиот мотоциклист, Романо Фенати, ќе им се врати на трките откако му истече суспензијата. Светот со Фенсти се запозна, кога …

Лудакот кој му ја повлече кочницата на соперникот се враќа на патеката (Видео) Прочитај повеќе