За Сасуоло 20 милиони евра, Интер ќе го откупи Сенси

Интер ја активираше клаузулата во договорот што го има Стефано Сенси. Клубот од „Џузепе Меаца“ по завршувањето на сезоната ќе …

За Сасуоло 20 милиони евра, Интер ќе го откупи Сенси Прочитај повеќе