Плетикоса: Нема веќе „десетки“ како Тоти, Дел Пиеро и Рикелме!

Во интернет интервју за италијански „CORRIERE DELLO SPORT“, поранешниот прв голман на хрватската фудбалска репрезентација, Стипе Плетикоса изјави дека многу …

Плетикоса: Нема веќе „десетки“ како Тоти, Дел Пиеро и Рикелме! Прочитај повеќе