Top Sport

Свен Крамер

Ван дер Пел со олимписки рекорд и злато, легендарниот Крамер само деветти

Холанѓанецот Патрик Рест постави олимписки рекорд уште во петтата двојка во машката трка во брзо лизгање на 5.000 метри во …

Ван дер Пел со олимписки рекорд и злато, легендарниот Крамер само деветти Прочитај повеќе

Scroll to Top