Островјаните ја сакаат организацијата на СП во 2030

Фудбалскиот сојуз на Република Ирска, објави, дека ќе им се приклучи на Англија, Северна Ирска, Шкотска и Велс во заедничката …

Островјаните ја сакаат организацијата на СП во 2030 Прочитај повеќе