Пеколен судар во Ф2 трката, Фитипалди и Пуршер завршија во болница!

Формула 2 трката во Саудиска Арабија беше прекината веднаш по стартот по застрашувачкиот судир меѓу Енцо Фитипалди и Тео Пуршер, …

Пеколен судар во Ф2 трката, Фитипалди и Пуршер завршија во болница! Прочитај повеќе