Доделени последните злата во Пекинг – Јохауг за норвешка доминација, Австрија со мешаната титула

На последниот ден од натпреварувањето на Олимпијадата во Пекинг немаше големи изненадувања – Норвешка го освои своето рекордно 16-то злато, …

Доделени последните злата во Пекинг – Јохауг за норвешка доминација, Австрија со мешаната титула Прочитај повеќе