Поранешниот европски и светски првак умира од рак: Најтешко беше да им објаснам на децата

Тим Лобингер, поранешниот европски и светски шампион во скок со стап, откри дека умира од агресивен облик на тумор и …

Поранешниот европски и светски првак умира од рак: Најтешко беше да им објаснам на децата Прочитај повеќе