Кранмонтана: Вајрајтер победи во супервелслалом (Видео)

Тина Вајрајтер победи во супервелеслаломската трка која во саботата се возеше во Кранмонтана и го презеде водството во генералниот пласман …

Кранмонтана: Вајрајтер победи во супервелслалом (Видео) Прочитај повеќе