Ливерпул ангажирале стручњак за помош за изведување на аути (видео)

До каде се оди со деталите околу подобрувањето на тимовите во Премиер лигата, најдобро покажува примерот на Ливерпул, откако тимот …

Ливерпул ангажирале стручњак за помош за изведување на аути (видео) Прочитај повеќе