Top Sport

Томаш Репка

Поранешен чешки репрезентативец ќе заврши зад решетки

Поранешниот репрезентативец на Чешка, Тпмаш Репка, во четвртокот, поради измама бил осуден на 15-месечна затворска казна. Окружниот суд во Прага …

Поранешен чешки репрезентативец ќе заврши зад решетки Прочитај повеќе

Репка осуден за објавувањето фотографии на поранешната сопруга!

Поранешниот чешки дефанзивец, Томаш Репка доби шестмесечна условна казна затвор, откако објавуваше огласи нудејќи ја својата поранешна сопруга, Владка Ербова, …

Репка осуден за објавувањето фотографии на поранешната сопруга! Прочитај повеќе

Scroll to Top