Интер се поздрави со третиот голман, кој во 6 години имаше 0 настапи и 2 црвени картони

Томасо Берни, третиот голман на Интер, си заминува од клубот со неславна статистика – шест поминати години со „нераѕурите“, ниту …

Интер се поздрави со третиот голман, кој во 6 години имаше 0 настапи и 2 црвени картони Прочитај повеќе