Брутална пресметка меѓу помалиот Емелианенко и Џонсон (видео)

Помладиот брат на Фјодор Емелианенко, Александер повторно се врати во рингот во ВФЦА шоуто во Москва, каде што имаше еден …

Брутална пресметка меѓу помалиот Емелианенко и Џонсон (видео) Прочитај повеќе