Престижниот трофеј „Бандини“ за Валтери Ботас

Возачот на Мерцедес, Валтери Ботас  е јубилејниот 25. Добитник на престижната награда „Трофеј Бандини“. Наградата го носи името на поранешниот …

Престижниот трофеј „Бандини“ за Валтери Ботас Прочитај повеќе