Пораз за Туркоглу, Демирел останува претседател на ФИБА Европа

И покрај противењето на Турската кошаркарска федерација и нивниот претседател Хидајет Туркоглу, Тургај Демирел беше реизбран за претседател на ФИБА …

Пораз за Туркоглу, Демирел останува претседател на ФИБА Европа Прочитај повеќе