Австралиската рагби легенда Кефу со сериозни повреди при грабеж во неговиот дом

Австралиската рагби ѕвезда Тутаи Кефу се здобил со сериозни повреди откако бил избоден со нож при грабеж во неговиот дом, …

Австралиската рагби легенда Кефу со сериозни повреди при грабеж во неговиот дом Прочитај повеќе