Поранешен украински фудбалер доби 12 години затвор за шпиунирање во Русија!

Поранешниот украински фудбалер, Василиј Василенко, е осуден на 12 години затвор во Русија за наводно шпиунирање за Украина, објави московскиот …

Поранешен украински фудбалер доби 12 години затвор за шпиунирање во Русија! Прочитај повеќе