Видѕев Лоѓ игра во 3-та лига, а продаде над 16.000 сезонски билети

Кога сакате некој клуб, тогаш не е ни битно во кој ранг се натпреварува тој. Полскиот фудбалски клуб Видѕев Лоѓ …

Видѕев Лоѓ игра во 3-та лига, а продаде над 16.000 сезонски билети Прочитај повеќе