Поранешна боксерска шампионка уапсена за брутално убиство на својот сопруг

Поранешната шампионка во бокс, Бразилката Вивијан Обенауф е уапсена за бруталното убиство на нејзиниот сопруг во швајцарскиот град Интерлакен на …

Поранешна боксерска шампионка уапсена за брутално убиство на својот сопруг Прочитај повеќе