Две вработувања за три дена – Обрван го смени Шола на клупата на Загреб

ППД Загреб повторно има смена на тренерската позиција, откако Владо Шола си поднесе оставка, а негова замена ќе биде поранешниот …

Две вработувања за три дена – Обрван го смени Шола на клупата на Загреб Прочитај повеќе