Дебито на Леи за Еспањол го гледале 40 милиони Кинези

Невиден интерес во Кина предизвикало дебито во шпанската Ла Лига на репрезентативецот на оваа земја, Ву Леи. 27-годишниот фудбалер во …

Дебито на Леи за Еспањол го гледале 40 милиони Кинези Прочитај повеќе