Враќањето на „кралот“ – Маркез со супериорна победа во Германија

Марк Маркез покажа зошто е шесткратен Мото ГП шампион, доминирајќи на Германското ГП во Заксенринг, за негова прва победа по …

Враќањето на „кралот“ – Маркез со супериорна победа во Германија Прочитај повеќе