Top Sport

Жељко Бувач

Бувач контра Клоп: Јас бев тренер 17 години на негово место!

Поранешниот помошник на Јирген Клоп, Жељко Бувач влезе во остар напад на менаџерот на Ливерпул, велејќи дека во 17-годишното партнерство …

Бувач контра Клоп: Јас бев тренер 17 години на негово место! Прочитај повеќе

Scroll to Top