Ексиграчот на Сити и Барса Б, Жоан Роман го смени името во Гоку!

Поранешниот член на младинската школа на Манчестер сити, Жоан Роман го смени своето име во Гоку, главниот лик од јапонската …

Ексиграчот на Сити и Барса Б, Жоан Роман го смени името во Гоку! Прочитај повеќе