Барселона во црно – почина поранешниот претседател Нуњез

Барселона тагува по нивниот поранешен претседател, Жосеп Луис Нуњез кој почина на 87 години, како еден од луѓето кој беше …

Барселона во црно – почина поранешниот претседател Нуњез Прочитај повеќе