Мајстор за слободни удари – Жунињо Пернамбукано

Поранешниот бразилски фудбалер Жунињо Пернамбукано, според изборот на „SPORTbible“ е најдобриот изведувач на слободни удари во историјата на фудбалот. Жунињо, …

Мајстор за слободни удари – Жунињо Пернамбукано Прочитај повеќе